Rețete de paste

Fettuccine cu sos de parmezan și creveți
Regiune: Genoa, Italia Porții: 4 persoane Dificultate: Mică Timp total: ~50 min Ingrediente Pentru fettuccine: 200 g făină tip 00 200 g făină din grâu dur, remăcinată...
Fettuccine cu sos de parmezan și creveți
Regiune: Genoa, Italia Porții: 4 persoane Dificultate: Mică Timp total: ~50 min Ingrediente Pentru fettuccine: 200 g făină tip 00 200 g făină din grâu dur, remăcinată...

Lasagna verdi alla bolognese
Regiune: Emilia-RomagnaPorții: 4 persoaneDificultate: MedieTimp total: ~3 ore (inclusiv pregătirea ragu-ului) Ingrediente Pentru foile de lasagna verzi: 200 g făină tip 00 150 g făină din...
Lasagna verdi alla bolognese
Regiune: Emilia-RomagnaPorții: 4 persoaneDificultate: MedieTimp total: ~3 ore (inclusiv pregătirea ragu-ului) Ingrediente Pentru foile de lasagna verzi: 200 g făină tip 00 150 g făină din...

Farfalle Mărțișor
Această rețetă de farfalle artizanale cu un design special de mărțișor este perfectă pentru o cină festivă în familie, sau pentru un simplu challenge personal.
Farfalle Mărțișor
Această rețetă de farfalle artizanale cu un design special de mărțișor este perfectă pentru o cină festivă în familie, sau pentru un simplu challenge personal.


Ravioli în formă de inimă
Dacă vrei să surprinzi pe cineva drag cu o cină specială, acești ravioli roz, în formă de inimă, sunt alegerea perfectă!
Ravioli în formă de inimă
Dacă vrei să surprinzi pe cineva drag cu o cină specială, acești ravioli roz, în formă de inimă, sunt alegerea perfectă!
