Rețete de paste
Ravioli 'lămâie' cu ricotta și parmezan
Porții: 4 persoane Dificultate: Medie Timp total: o oră Ingrediente Pentru foile de paste: 250 g făină tip 00 200 g făină din grâu dur, remăcinată...
Ravioli 'lămâie' cu ricotta și parmezan
Porții: 4 persoane Dificultate: Medie Timp total: o oră Ingrediente Pentru foile de paste: 250 g făină tip 00 200 g făină din grâu dur, remăcinată...
Tagliatelle laminate cu pătrunjel și mărar
Regiune: Liguria, Italia Porții: 4 persoane Dificultate: Medie spre mare Timp total: o oră Ingrediente Pentru tagliatelle: 200 g făină tip 00 200 g făină din grâu dur,...
Tagliatelle laminate cu pătrunjel și mărar
Regiune: Liguria, Italia Porții: 4 persoane Dificultate: Medie spre mare Timp total: o oră Ingrediente Pentru tagliatelle: 200 g făină tip 00 200 g făină din grâu dur,...
Fettuccine cu sos de parmezan și creveți
Regiune: Genoa, Italia Porții: 4 persoane Dificultate: Mică Timp total: ~50 min Ingrediente Pentru fettuccine: 200 g făină tip 00 200 g făină din grâu dur, remăcinată...
Fettuccine cu sos de parmezan și creveți
Regiune: Genoa, Italia Porții: 4 persoane Dificultate: Mică Timp total: ~50 min Ingrediente Pentru fettuccine: 200 g făină tip 00 200 g făină din grâu dur, remăcinată...
Lasagna verdi alla bolognese
Regiune: Emilia-RomagnaPorții: 4 persoaneDificultate: MedieTimp total: ~3 ore (inclusiv pregătirea ragu-ului) Ingrediente Pentru foile de lasagna verzi: 200 g făină tip 00 150 g făină din...
Lasagna verdi alla bolognese
Regiune: Emilia-RomagnaPorții: 4 persoaneDificultate: MedieTimp total: ~3 ore (inclusiv pregătirea ragu-ului) Ingrediente Pentru foile de lasagna verzi: 200 g făină tip 00 150 g făină din...
Farfalle Mărțișor
Această rețetă de farfalle artizanale cu un design special de mărțișor este perfectă pentru o cină festivă în familie, sau pentru un simplu challenge personal.
Farfalle Mărțișor
Această rețetă de farfalle artizanale cu un design special de mărțișor este perfectă pentru o cină festivă în familie, sau pentru un simplu challenge personal.